FRIVILLIGREGISTRERING


Norsk Litteraturfestival har 27 suksessrike år bak seg og vi har et viktig samfunnsoppdrag i å øke interessen for litteratur og å være en ledende arena for litteratur og debatt. Festivalen er Nordens største litteraturfestival og er kåret til en av de 20 beste litteraturfestivalene i verden. Ingenting av dette hadde vært mulig uten våre frivillige. Vi er veldig takknemlige for at du har lyst til å være frivillig for Norsk Litteraturfestival.

Om deg

Epost *
Fornavn *
Etternavn *
Telefonnummer *
Fødselsdato
T-skjorte størrelse
Kontakt ved nødstilfelle

Navn, telefonnr, relasjon

Frivilligbilde
Vi ønsker et bilde av deg om du har, kun til intern bruk i festivalen. Bildet vil ikke bli publisert noe sted eller delt med eksterne.
Hvilke språk snakker du?
Tidligere erfaring

Her kan du kort nevne tidligere erfaring i livet eller innen frivillig arbeid, og legge til notater som har betydning for din festivaldeltagelse. 

Frivilliggruppe *

Velg hvilken gruppe du ønsker å være på. Om du ønsker å være på en bestemt stedsgruppe eller flere grupper er aktuelle, kan du skrive inn flere i notatfelt under. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å oppfylle alle valg. 

1-10. STEDSGRUPPER - Hovedoppgaver for stedsgrupper er: Billetter og innslipp, sette inn/ut stoler, forfatterpleie på stedet, løse små og store utfordringer, informasjon, og mye annet.

BACKSTAGE - Backstage-ansvarlige for oppfølging av større arrangement og lydprøver. Må være over 18 år.

FESTIVALKONTOR - Festivalkontoret er festivalens sentral og oppgavene er mange og varierte. Akkreditering, (billettsalg) og svare på spørsmål er noen av oppgavene. Må være strukturert og serviceinnstilt.

FOTO - Tar bilder som legges ut i vårt galleri, brukes til dokumentasjon og markedsføring av festivalen. Må ha eget kamera og fotoerfaring. Søknadsbasert utvelgelse. Send eksempler på bilder du har tatt til frivillig@litteraturfestival.no. 

FRIVILLIGLOUNGE - Trakter kaffe, lager mat og holder orden i frivilligloungen. Tilbyr de frivillige et pusterom i en travel festivaldag. 

MARKED LILLEHAMMER - Mest arbeid i forkant av festivalen. Gruppa henger opp plakater og legger ut informasjon i regionen, samt sender trykksaker til andre byer og står på stand i Lillehammer før og under festivalen. 

MILJØPATRULJEN - Med fokus på miljø, sortering og bærekraft.

OLSENBANDEN - Bistår med opp- og nedrigg av festivalkontor / frivilliglounge / scener før og etter festival, og noen oppdrag i festivaluka.

PEGASUS HELÅRSPROGRAM - Arrangerer Pegasus' forfattermøter og arrangementer gjennom året. 

PRESSE & SOSIALE MEDIER - Fortløpende oppdatering av festivalens kommunikasjonskanaler (nettside, sosiale medier) under festival, sende ut pressemeldinger og yte service til pressen. 

SYNLIGHET OG DEKOR - Pynte festivalens arenaer og øke festivalens synlighet i byen. Rydding etter endt festival.

TRANSPORT - Transport av forfattere og andre kjøreoppdrag i Lillehammer og omegn, bestilt av festivalledelsen. Må ha førerkort og egen bil. 

VERTSKAP - Vertskap for utenlandske gjester. Vertskap tar seg av gjesten fra han/hun ankommer landet/Lillehammer til han/hun drar.

VERTSKAP UPRISEN - Vertskap for skoleklassene som deltar på Uprisen under festival. Dere vil være festivalens kontaktperson for de besøkende klassekontaktene.

Dager du forventer å være tilgjengelig
Dette gir oss i første omgang et overblikk, og er ikke bindende på konkrete dager. Du vil bli bedt om å oppdatere din informasjon før vaktlistene lages.
Før og etter festivalMandag 30. maiTirsdag 31. maiOnsdag 1. juniTorsdag 2. juniFredag 3. juniLørdag 4. juniSøndag 5. juniHele dagen også i ukedageneKun kveldstid i ukedageneSporadisk
Notat
Ønsker du at vi sletter profilen din?

Vi følger retningslinjene for personvern og vil slette din konto hos oss hvis du ber om det. Hvis du ikke vil eller kan delta i år, men allikevel ønsker å beholde din registrering hos oss, vennligst velg nei i dette punktet + send en mail til frivillig@litteraturfestival.no. Alle som ikke har tatt et aktivt valg i løpet av våren 2021 vil bli slettet i juni 2021.

NoYes
Vennligst bekreft at informasjonen over er korrekt

Review your signature

Draw your signature